Familiebedrijf sinds 2016

Na meerdere jaren ervaring met het vak hebben de gebroeders Minderhoud het bedrijf opgericht in 2016. Al vanaf de beginfase van het bedrijf werd er veel werk verkregen en sindsdien is het bedrijf in een blijvende groei terechtgekomen. Ondertussen rijden we door Zeeland en daarbuiten met zeven bussen en is ons team 10 man sterk.

Boren in beton

Specialist in boor- en zaagwerkzaamheden

Als specialist op het gebied van betonboringen en betonzagen zijn wij met name werkzaam in de bouw- en civiele sector, maar ook in andere sectoren zijn wij inzetbaar. Met ons goed opgeleide team en geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om meerdere specialistische werkzaamheden uit te voeren.

Dilatatievoegen door Minderhoud Betonboringen

Precisie en veiligheid

Ondanks dat het werk dat wij leveren zelden zichtwerk is, zijn nauwkeurigheid en kwaliteit standaarden die wij ten alle tijden aanhouden. Veiligheid staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst, zowel in onze werkwijze als in het gebruik van de juiste apparatuur.

Minderhoud Betonboringen

Flexibiliteit

Door onze flexibiliteit zijn wij op korte termijn beschikbaar, in staat om de klant op ieder gewenst moment van dienst te zijn en snel te schakelen. Wij houden ons altijd aan de planning, want bij ons geldt: afspraak is afspraak.