Vloerverwarming in betonvloer

Vloerverwarming frezen

Wanneer u vloerverwarming wilt laten plaatsen in uw bestaande woning, hoeft dit enkel maar een kleine vloerrenovatie te zijn. Wij frezen de sleuven in de bestaande dekvloer en plaatsen hierin de buizen voor de vloerverwarming. Dit is mogelijk als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming of enkel in de bad- of slaapkamer. Het plaatsen van de vloerverwarming gebeurt stofvrij vanwege de goede afzuiging. Minderhoud Betonboringen biedt een totaaloplossing, van het sleuven van de frezen tot het aansluiten van de verdeler.

Lees meer over Vloerverwarming Frezen

Boorwerk

Met behulp van ons geavanceerde apparatuur boren wij van groot tot klein op elke gewenste diameter tot 800 mm, door gewapend beton, metselwerk, asfalt, (natuur)steen en andere steenachtige materialen. Wij boren gaten voor onder andere afzuigkappen, ventilatiekokers en riolering.

Lees meer over Betonboren

Dilatatievoegen in wegen

Zaagwerk

Wij zagen in elke gewenste steensoort, in zowel wanden als vloeren, verticaal als horizontaal en wanneer nodig in elke gewenste hoek. Dit kunnen wij standaard tot een diepte van 20 cm en wanneer nodig tot 90 cm diepte! In wegen en bruggen zagen wij dilatatievoegen, maar dit doen wij ook in vloeren en wanden. Bovendien beschikken we over de apparatuur en professionele kennis om trapgaten en kruipluiken op maat te maken.

Onze uitrusting bestaat uit onder andere diesel-, draad-, lint- en handzaagmachines.

Lees meer over Betonzagen

Sleuven frezen voor leidingen en elektra

Sleuven frezen

Het frezen van sleuven voor bijvoorbeeld leidingen, vloerverwarming of het wegwerken van rails in de vloer doen wij volledig stofvrij door middel van goede afzuiging.

Lees meer over Sleuven frezen